ANNONSE FOR Lindex

produsert av tv 2 konsept

Jippi, endelig sommer og tid for strandliv. Venninnene Camilla og Thea tar gjerne med seg barna for en dag med mye sand og vann. Da gjelder det å ha kledd dem riktig slik at utflukten blir så herlig som mulig, og småbarnsmødrene deler gjerne sine tips.

H59B1832.jpg

Sommeren er en pause fra hverdagen, mener Thea, som elsker å se hvordan Axel på 3,5 år og toåringen Mia koser seg når timeplanen er lagt til side og det er tid til å ta livet som det kommer. – Barna koser seg når det er fint vær og de kan være ute, istemmer Camilla som har tatt med seg tvillingene Madelen og Malin på 3,5 år for deilig stund i solen. 

En drømmedag på stranden krever ikke så mye planlegging, men det er viktig å passe på at huden beskyttes og at klærne er behagelige å bevege seg rundt i. – Det er viktig at plaggene som barna har på seg, er lette i materialet og har en god kvalitet, sier Thea som velger naturmaterialer som lin og økologisk bomull til småjentene sine. Camilla er opptatt av å velge klær som er komfortable og ikke hindrer tvillingene i å utfolde seg fritt på stranden. – Jentene mine elsker å leke i sand og vann!

Lindex er, i likhet med småbarnsmødrene, opptatt av at barn skal ha myke klær som passer til høyt aktivitetsnivå og stor appetitt på livet. Sommerkolleksjonen til de minste i familien er skapt for å være gode å ha på seg og for å appellere til barnas lekenhet og sans for farger, med morsomme prints og fine detaljer.

– Barna mine elsker sommerklærne. Det beste de vet er å hoppe i lette kjoler og tynn shorts, og bare nyte deilige t-skjorter med hyggelige motiver på. Og den nye vannmelonhatten til Mia er gull - hun vil jo ikke ta den av et sekund, sier Thea med et smil. 

For begge mammaene er solbeskyttelse en selvfølgelig ting å tenke på. –  Jeg «dypper» barna i solfaktor 50, forteller Camilla. Tenk dessuten på at klær kan brukes for å beskytte mot solstrålene, tipser Thea. – En UV-drakt er et kjempebra produkt fordi du slipper å smøre på solkrem, sier hun og fremhever at du da slipper å smøre på et nytt lag med solkrem over hele kroppen hver gang barna har vært i vannet.

H59B1753.jpg
H59B2839.jpg
H59B2442.jpg
H59B2466.jpg
H59B2187.jpg

For en vellykket strandtur anbefaler mammaduoen å ta med nok drikke og solkrem, huske på solbriller og hatt eller skyggelue som beskytter hodet, ha med solkrem med høy faktor og for all del ikke glemme badetøyet hjemme. Og blir det en langtur der sommerdagen blir til sen kveld kan det være fint å ha en sommerpysjamas for varme netter på lur i tilfelle de små badegjestene viser tegn på tretthet mot slutten av dagen. Ta på nattklærne før dere vender snuten hjemover, så kan poden bare løftes sovende i seng.

I Thea og Camillas strandbag:

  • Solkrem med høy beskyttelse
  • UV-drakt eller badeklær
  • Solhatt og solbriller
  • Badehåndklær eller badekåpe
  • Vann eller annen drikke
  • Gøyale strandleker
H59B1909.jpg

TV 2s journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.

Programredaktør: Jarle Nakken

Salgsdirektør: Bjørn Gunnar Rosvoll

Lars Hilles gate 30

Pb 7222

5020 Bergen

Telefon: 02255

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor www.kopinor.no eller Norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.